Vacatures

Werken bij Caryat Management Support

Caryat Management Support is altijd geïnteresseerd in deskundige en ervaren medewerkers om de zaken bij onze opdrachtgevers in goede banen te laten lopen en die net als wij ontzorgend zijn ingesteld. Bijvoorbeeld secretaresses, managementassistenten of projectmedewerkers/managers voor tijdelijke functies. Parttime of fulltime, freelance of niet, alles is mogelijk. Zoek je een vaste baan? Neem dan ook gerust contact met ons op. We kijken graag naar een passende functie in ons netwerk.

Telefoniste/receptioniste/gastvrouw in Vianen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een fulltime receptioniste/telefoniste/gastvrouw! Het bedrijf is gevestigd in Vianen en is één van de modernste Europese grafische bedrijven, gespecialiseerd in het produceren van meerkleurendrukwerk. 

Als telefoniste/receptioniste/gastvrouw ben je het visitekaartje van het bedrijf. Voor de functie is het van belang om klantvriendelijk en representatief te zijn. De hoofdtaken bestaan uit het aannemen en doorverbinden van het telefoonverkeer en het verzendklaar maken van de poststukken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks versturen van koeriersstukken naar binnen- en buitenland. 

Spreekt dit jou aan en beschik je over kennis van MS Office, een representatieve uitstraling, een goede telefoonstem, een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal,(Duits is een pré)en enkele jaren werkervaring? Stuur dan je CV en motivatie naar info@caryatmanagementsupport.nl t.a.v. Barbara Siliakus!

Meer weten? Neem contact met ons op of stuur ons direct je CV en motivatie voorzien van referenties t.a.v. Barbara Siliakus. Solliciteren kan tot 15 januari 2015. CV?s zonder motivatie worden niet in behandeling genomen. Indien u niet woonachtig bent in de omgeving van Vianen wordt u niet in overweging genomen. Indien wij wel een brief ontvangen, dient er een zeer goede motivatie bij te zitten. Ontbreekt deze motivatie dan wordt het CV niet in behandeling genomen en ontvangt u ook geen reactie.

Financieel medewerker gezocht

Wij zoeken een financieel medewerker die bekend is met het opstellen van jaarstukken voor VvE Beheerders. Men moet bekend zijn met het pakket Informant en/of Twinq.

Neem contact met ons op of stuur direct een e-mail met je sollicitatiebrief en cv. Reacties met slechts een link naar een CV of website nemen wij niet in behandeling.

Notulisten gezocht

Wij zijn op zoek naar notulisten door heel Nederland met ruime, aantoonbare notuleerervaring. Je bent flexibel inzetbaar en beschikt over een laptop en/of een pc met internetaansluiting. Verder vragen wij:

 • HBO/WO-denkniveau;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • uitstekende redactionele vaardigheden;
 • kennis van MS Office;
 • een adequate typevaardigheid.

We hebben zowel mogelijkheden voor freelancers als niet-freelancers. Meer weten? Neem contact met ons op of stuur direct een e-mail met je sollicitatiebrief en cv.

Werkstudenten gezocht

Wat vragen wij:

 • HBO/WO-denkniveau
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • uitstekende redactionele vaardigheden
 • kennis van MS Office
 • een adequate typevaardigheid
 • flexibele inzet
 • representatie
 • goede communicatieve vaardigheden

Meer weten? Neem contact met ons op of stuur direct een e-mail met je sollicitatiebrief en cv en geef aan voor hoeveel uur je beschikbaar bent en op welke dagen/tijden.

Zin in werken naast de studie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar studenten voor notuleeropdrachten, gastheren/-vrouwen voor diverse bijeenkomsten, thuiswerkopdrachten en projectondersteuners. We hebben zowel mogelijkheden voor freelancers als niet-freelancers.