FlexOffice

Caryat FlexOffice: het nieuwe werken kan beginnen

U werkt waar en wanneer het u uitkomt, bijvoorbeeld thuis of onderweg. Daarnaast heeft u misschien behoefte aan een representatief kantoor waar u ongestoord aan de slag kunt. Natuurlijk wilt u dan alleen betalen wanneer u hiervan gebruik maakt. Dit kan bij Caryat FlexOffice in Berkel en Rodenrijs: betaalbare kantoorruimte met optimale flexibiliteit, vlak bij Rotterdam.

Werkplek op maat

Bij Caryat FlexOffice heeft u de keuze uit een vaste werkplek of een flexplek. Vaste werkplek Een vaste werkplek huren voor 5 dagen in de week voor een langere periode. De vergaderruimten zijn gratis te reserveren. Flexplek Een werkplek huren voor één uur, een dagdeel of een hele dag.

Caryat FlexOffice Ricardo Bravenboer van Idos grafische communicatie:

'Als grafisch ingestelde communicatie specialist heb ik een behoorlijk afwisselende agenda: Hectiek genoeg! Ik vind het daarom heerlijk om elke week een dag in mijn agenda te blokkeren, zodat ik geconcentreerd kan werken bij Caryat FlexOffice. Ik werk er in een mooi ingerichte ruimte met veel licht. Mijn werkdag bij Caryat is telkens weer een rustmoment in de week. Terwijl ik juist op die dag bergen werk verzet! Het leuke contact met de dames van Caryat zorgt voor de nodige ontspanning op een werkdag. Het voelt net alsof ik collega's heb. Wil je een keer kennis met me maken? Geen probleem! Dan spreken we toch gewoon af in de vergaderruimte van mijn flexoffice?"

Uw kantoor bij Caryat FlexOffice

Bij Caryat FlexOffice huurt u een werkplek met een eigen stoel en bureau in een open kantoorruimte die u deelt met maximaal 5 andere professionals. Zet uw laptop aan en u kunt direct aan de slag. Want u bent omringd met alle faciliteiten die u nodig heeft om buitengewoon productief te zijn:

 • Inclusief snel draadloos internet
 • Inclusief scannen en faxen printen, kopiëren en scannen
 • Printer, kopieermachine en telefoon (tegen vergoeding)
 • Gebruik keuken, koffie en thee inclusief
 • Vergaderruimten voor maximaal 6 of 15 personen (op afspraak)
 • Secretariële ondersteuning zoals o.a. telefoonservice, postkamer en gastvrouw (tegen vergoeding)

Vergaderruimte

Op afspraak kun u met maximaal 6 of 15 personen gebruik maken van onze vergaderruimten. Die zijn van alle moderne gemakken voorzien, dus inclusief snel draadloos internet, whiteboard en flip-over. Presentatiescherm en beamer zijn te huur. Bij een vaste werkplek kunt u deze vergaderruimten gratis gebruiken en bij een flexplek tegen een vergoeding.

Goed bereikbaar

Bij Caryat FlexOffice Rotterdam huurt u een kantoor langs de N209 tussen de A12 en de A13, vlak bij Rotterdam The Hague Airport (Zestienhoven). Uw werkplek is ook uitstekend bereikbaar via RandstadRail: station Rodenrijs bevindt zich op 5 minuten lopen.

Korting voor leden

Maakt u regelmatig gebruik van flexibele kantoorruimte in Rotterdam e.o.? Dan pakt een lidmaatschap bij Caryat FlexOffice extra voordelig uit.

Personal member
Dit persoonlijke abonnement geeft u gedurende 12 maanden korting op de huur van een flexplek en vergaderruimten.

Business member
Dit bedrijfsabonnement geeft uw medewerkers 12 maanden korting op de huur van flexplekken en vergaderruimten.

Voordelen op een rij

Uw voordelen:

 • Kantoor zonder investering of langdurig huurcontract
 • Alleen betalen wat u gebruikt
 • Alles geregeld: meubilair, stroom, schoonmaak, ?
 • Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer
 • Vrij parkeren voor de deur
 • Post- en vestigingsadres

Meer weten over Caryat FlexOffice?

Neem voor meer informatie en de prijzen contact met ons op.

Reserveren FlexOffice

Wilt u meteen uw FlexOffice reserveren? Klik dan hier.