Trainingen

Trainingen: notuleren, presenteren en computervaardigheden

Een training is pas effectief als de cursusinhoud precies is afgestemd op de dagelijkse praktijk en de kwaliteiten van de medewerkers. Caryat biedt daarom uitsluitend maatwerk. Vooraf bekijken we samen met u waar precies behoefte aan is. De cursusduur en het aantal deelnemers bepalen we in overleg. We verzorgen zowel trainingen in company als op een externe locatie. Ook individueel inschrijven is mogelijk.

Caryat biedt trainingen op het gebied van:

  • Notuleren: aan bod komen de verschillende wijzen van notuleren, van een woordelijk verslag tot een puntsgewijze actielijst. We nemen tips en trucs door voor een helder verslag en kijken naar de opmaak van het document. Ook het notuleren op een laptop komt aan bod.
  • Presentatie/communicatie: hoe brengt u uw boodschap duidelijk over aan uw publiek? Tijdens deze training komen alle aspecten van presenteren aan bod, van verhaalopbouw en stemgebruik tot houding en uitstraling.
  • Computertrainingen: de pc biedt tal van praktische mogelijkheden voor tekstverwerking, spreadsheets of het bijhouden van adressenbestanden. Op basis van uw vraag stellen we een training op maat samen. Met veel praktische voorbeelden, zodat u meteen aan de slag kunt met de opgedane kennis. 
  • woensdag 16 oktober en woensdag 13 november 2013 de workshop "Linkedin All star in a day"  van 13.00 uur tot 17.00 uur.
  • Lees verder onder het kopje Nieuws/workshops

Meer weten

Neem voor meer infomatie en cursusdata contact met ons op. Informatie over onze presentatie- en communicatietrainingen vindt u ook op de website van Caryat Styling Support