Evenementen en Congressen

Evenementen en congressen

Het organiseren van een evenement kost veel tijd. En daar ontbreekt het juist meestal aan in de hectiek van alledag. Het is dan goed te weten dat u een beroep kunt doen op Caryat. Of het nu gaat om een congres of om een relatiedag voor uw klanten, om de feestelijke oplevering van een project of een personeelsfeest: wij verzorgen uw evenement graag van begin tot eind.
Zo kunnen we u helpen bij het zoeken van een geschikte locatie, het benaderen van sprekers en het regelen van catering, aankleding en gastvrouwen. Daarnaast kunnen we zorgen voor de benodigde faciliteiten op het gebied van licht- en geluidstechniek. Als u wilt, nemen we ook de uitnodigingen, verslaglegging en nazorg voor onze rekening.

Een ander evenement is de deelname aan een beurs. Ook hierbij ondersteunen wij u graag. Van het ontwerpen en inrichten van een beursstand tot en met de professionele bemensing van de stand tijdens de beurs zelf en alle administratieve voorbereidingen van uitnodigingen, promotiemateriaal en follow-up van de leads.

Meer weten

Neem voor meer infomatie contact met ons op.