Werving en Selectie

Werving en selectie: de juiste medewerker op de juiste plek

Heeft u behoefte aan nieuwe medewerkers? Caryat helpt u ook graag bij de invulling van vacatures. Wij zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van secretaressen, management assistenten en projectondersteuners voor vaste en tijdelijke vacatures.

Hoe werken wij?
We maken gebruik van ons uitgebreide bestand deskundige en ervaren office professionals. Alle kandidaten waar mee wij werken zijn getoets middels de Belbin en Thomas Killmann methode.

Om een goede match tussen kandidaat en uw organisatie te maken, nemen wij deze testen ook af bij het team van medewerkers waar de kandidaat mee gaat werken. Alleen dan kunnen wij de juiste kandidaat selecteren die voor de functie in aanmerking komt.

Alle contacten rondom de werving en selectie verlopen via Caryat Management Support. Dit bespaart u veel rompslomp. En levert u uiteindelijk de beste kandidaat op voor de juiste functie.

Petra Wognum van Bavo Europoort:

´Het was belangrijk dat Caryat snel een kandidaat vond met relevante ervaring in de zorg, die ook erg handig is met alle geautomatiseerde systemen.´

Bob van der Eijk van 2administrate over de samenwerking:

'De samenwerking met Caryat, de korte lijnen, flexibiliteit en het goed kunnen sparren met Desirée, heb ik gedurende het traject als zeer prettig ervaren.'

Voor vacature aanvragen buiten onze specialisme werken wij samen met de HNG Groep. De HNG Groep heeft als doel om te ondernemen met aandacht voor kwaliteit. Op basis van dit principe werken wij dan ook graag samen met de HNG Groep.

Meer weten

Neem voor meer infomatie contact met ons op.